Wednesday, December 29, 2010

Open house

Busy betul sekarang ni sampai tak sempat nak post cerita-cerita di blog nan satu ni...tak sempat nak taip banyak..hanya masukkan gambar lama sahaja...open house yang dah berkurun lepas...takper..lain hari boleh bercerita banyak lagi..

Semua dah kekenyangan...Limau besar tu nampak jer besar...tapi....mak oi...pahit!!!...hahaha diorang ni terkena...ingatnya manis...Tapi ada juga bleh makan sampai abis...
Di atas..tetamu0tetamu yang hadir open house untuk raya puasa yang telah lepas....Satay Haji Samuri banyak yang tak abis...
Taman kecik ni baru jer tanam...berapa kali pergi sungai buloh..cari bunga2 yang kecik2 tapi cantik....Ingat nak buat kolam kecil..belum berkesempatan...

Tengok Zharfan...dia ni selalu kutil bunga-bunga mama...abis..abis...senyap2 dia kat luar..itula kerja dia..kandid photo...baru pecah rahsia dia..baru tau ngapa bunga mama selalu abis jer..





3 comments:

Ummi Izzah said...

cantik rumah u...

CT NoArIzAh ArIs said...

Cantik2lah pokok bunga...mcm2 kaler ada!

ayza said...

Terima kasih..sekarang ni bunga2 tu semua dah takde...jadi taman lain pula kat depan rumah ni..